Welkom

Marjolein MeulendijksTalks

Hoewel deze rubriek in het vervolg gebruikt zal worden voor talks met allerlei inspirerende makers, founders en creatieven, maak ik nu even dankbaar van de gelegenheid gebruik om zelf een klein praatje te houden. 

Want er is flink gebrainstormd en geploeterd, maar jawel, daar is ‘ie dan eindelijk. Met trots presenteer ik jullie de nieuwe Stylenoot website, met een greep uit mijn portfolio, een klein maar fijn online winkeltje (die –geen zorgen- best nog wat voller zal worden) en maar liefst 10 eerste, kersverse blogs. 

Op de nieuwe site neem ik jullie mee in al dat mij bezighoudt, interesseert en blij maakt. 

Zoals de meesten van jullie wellicht weten (of niet, ha!) ben ik freelance stylist. Ik verzorg styling produkties, maak content en ontwikkel creatieve concepten. Ik geef grafisch vorm, maak (handmade) illustraties en lettering, huisstijlontwerp, postcards, geboortekaartjes en invites. Hoe dat er dan uit kan zien, zie je op de work pagina.

Ik heb een neusje voor mooie merken, winkels, makers en fijne achtergrondverhalen. Dat resulteert in het verzamelen en hebben van mooie spullen (ik probeer soms heus wel te marie kondo-en, maar mijn voorliefde voor mooi spul wint het telkens weer van mijn minder aanwezige opruimdrang). Omdat ik deze fijne merkjes écht niet alleen voor mezelf wil houden, deel ik ze met jullie in de shop. In de shop vind je paper goods, accessoires voor in huis, sieraden, boeken, spul voor je kleintje, en wat lekkere skincare en geuren. Ik maak ook veel zelf (onder het mom van ‘stuur eens een kaartje’, en ik rijg nog wel eens een kettinkje), ook dat vind je hier.

Last but not least is daar deze blog, want ik klim graag in de pen. Maar dan wel over dingen die ik écht heel leuk vind. Mooie plekjes, mooie merkjes, mooie mensjes.  

Deze site was er niet opeens. Het welbekende bloed, zweet en tranen zijn zeker aan bod gekomen. Gelukkig hoefde ik het niet helemaal alleen te doen. Dank aan mijn familie en vrienden, die maar wat graag luisterden naar mijn eindeloze hardop nadenken (of niet luisterden, maar jullie waren er, hartjes). En speciale dank aan lieve Tjeerd en Emma, jullie weten waarom.

Ik hoop jullie te kunnen verblijden en inspireren met mijn nieuwe Stylenoot baby.