Nieuws op de shop!

Marjolein MeulendijksLifestyle

Een héél heugelijke zondagavondmededeling, if I may say so. Je hebt misschien wel meegekregen dat we even offline waren (op de site, that is, gelukkig bleven jullie gezellig hangen op the gram). We zijn weer live, de site doet weer wat ‘ie moet doen. Althans, zo goed als, en daar zijn we meer dan dikke tevree mee voor vandaag. Om er nog een schepje bovenop te doen hebben we het online winkeltje aangevuld met een restock én de mooie eerste lading nieuwe items. Wat dat wezen mag lees je in dit stukje.

Knuffelen met Maileg – Het Deense Maileg heeft weinig uitleg nodig. Immer favoriete, handgemaakte, lieve knuffels van natuurlijk linnen en zacht katoen. Scroll je door het shopje in de categorie Little Ones, dan zul je naast de aangevulde restock ook een nieuwe neushoorn (in de knapste kleur oker), een zachtblauw nijlpaard, kleine olifantjes en panda’s én een heel gezellige muizenfamilie voorbij zien komen. Een babymuis, meisjesmuis, jongetjesmuis en een heus engeltje. De muisjes komen in lieve luciferdoosjes. Van de muisjes verwachten we binnenkort meer, dus laat het verzamelen beginnen! Naast knuffels vind je ook een très gezellige vlaggenslinger met handgemaakte, katoenen vlaggetjes. Fleurt iedere (kinder)kamer instantly op. 

Nieuwe parels – Moois voor om de nek, om de pols en in het oor. In de categorie Jewelry hebben we voor u de eerste nieuwe items van Fashionology, A La en Atelier Labro (je hoort het goed, er komt nog meer aan). Fashionology maakt de prachtigste sieraden in zilver en gold plated, zowel fijne basics als wat grovere stukken die als heuse eyecatchers je outfit sieren. De treasurehunters van A La komen met prachtige geluksarmbandjes, één met een lucky coin en één met een wishing tube. In die laatste stop je een klein briefje met gelukswensen voor je lief, vriendin, of mommy to be. Groot fan van deze armbandjes vanwege het stofje waar de bedel aan hangt, uit de collectie van Liberty. Last but not least hebben we een aantal prachtige Fiori bracelet & necklaces van het nog prachtigere Atelier Labro binnen. Stuk voor stuk handgemaakt met mooie stenen en met veel liefde. 

Smeren maar – Nu we in tijden van Corona nog veel vaker onze handen wassen dan voorheen, kan ons droog geschrobde huidje wel een beetje extra verzorging gebruiken. In de shop vind je nu drie varianten lekkere, natuurlijke handcrèmes van het Portugese Benamor. Eentje met lime, eentje met rozen, en eentje met shea boter. Twee van de drie zijn er ook in travel size. Handig! 

Een nieuw merkje voor de allerkleinste – En wel de spenen van het Deense BIBS zijn niet alleen mooi, ook van de hoogste kwaliteit, zoals we van de Denen gewend zijn. BIBS creëerde het mooiste kleurenpalet waarvan wij om te beginnen 2 knapperds in het winkeltje hebben staan, in de kleuren blush en vanilla. Meer info vind je op de productpagina’s. 

En verder? Ook de fijnste (en knapste) katoenen theedoeken in zachtblauw en beige, wat nieuwe mokken (een voor je hot chocolate en een special edition voor dog lovers), het nodige nieuwe leesvoer, een een drinkfles om je drankje heel lang koud of heel lang warm te houden. Wat ‘m zo bijzonder maakt? Dat is het artwork van Emma Bridgewater (je begrijpt, deze is favoriet).

That’s it for now! Binnenkort verblijden we jullie met nog meer nieuws (ja, echt). Tipje van de sluier? Denk prints, denk schrijfsels, en denk knuffelen. Fijne zondagavond!