Bestellen

Bestellen op de Stylenoot online shop is gemakkelijk. Je voegt de door jou gekozen producten toe aan je shopping cart. Wanneer je klaar bent met shoppen, klik je op check out, hier kun je je bestelling overzien, bevestigen en overgaan tot betaling.

Vóórdat de betaling plaatsvindt, is het altijd nog mogelijk om aantallen te veranderen, of items weg te halen of toe te voegen aan de shopping cart. Zit je al in de shopping cart maar ben je nog niet klaar met shoppen? No problem, de browser onthoudt jouw bestelling dus je kunt met een gerust hart terugkeren naar de shop voor meer goods.

Alle genoemde prijzen in de Stylenoot online shop zijn incl. BTW


Betalen

Wanneer je je bestelling afrondt en akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden, kun je betalen met het online betalingssysteem iDeal. De transactiekosten zijn bij de verzendkosten inbegrepen. Betalen met Paypal is momenteel nog niet mogelijk, maar dit wordt binnenkort in ons systeem geïntegreerd. De betalingen worden verzorgd door Mollie Payments. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden, ontvang je je orderbevestiging en sturen wij jouw pakketje naar je toe.


Verzendkosten

Wij hanteren verzendkosten van €4,50. Bestel je voor een bedrag boven de €100,-, dan zijn de verzendkosten gratis.


Levering

Tweemaal per week vinden onze verzendmomenten plaats. We streven er altijd naar je verzending zo snel mogelijk te verzenden. Houdt rekening met een levertijd van uiterlijk 4-5 werkdagen. De verzending wordt verzorgd door Post NL. Handgemaakte of op aanvraag gemaakte artikelen kunnen een langere verzendtijd hebben.
Wij leveren momenteel enkel in Nederland.


Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan heb je 14 dagen de tijd om jouw pakketje te retourneren. Stuur een e-mail naar info@stylenoot.nl o.v.v. ‘retour’, dan helpen wij je vanaf daar verder. Gelieve het retourproduct te retourneren in de oorspronkelijke verpakking. Verzendkosten bij retour zijn voor eigen rekening.

Let op: wegens hygiënische redenen kunnen oorringetjes en oorknopjes niet worden geretourneerd. De printed goods (greeting cards, artworks en posters) en overige stationery (boeken en magazines) nemen wij bij retour enkel in ontvangst wanneer deze onbeschadigd bij ons arriveren (dus zonder ezelsoren, vlekken, etc.). Is jouw pakketje onverhoopt beschadigd bij je aangekomen? Lees hieronder bij ‘klacht’ what to do.


Klacht

Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 2 dagen een foto van de beschadiging en van het oorspronkelijke pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen. Ook voor andere klachten mail je naar info@stylenoot.nl


Wholesale

Ben je fan van de Stylenoot print collecties en wil je deze graag in jouw winkel verkopen? Dat vinden we leuk! Mail naar info@stylenoot.nl zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Ook voor andere vragen en informatie over wholesale mail je naar info@stylenoot.nl.

Veel plezier met je bestelling!