Bestellen
Bestellen op de Stylenoot webshop is gemakkelijk. Je voegt de door jou gekozen producten toe aan je shopping cart. Wanneer je klaar bent met shoppen, klik je op check out, hier kun je je bestelling overzien, bevestigen en overgaan tot betaling.

Vóórdat de betaling plaatsvindt, is het altijd nog mogelijk om aantallen te veranderen, of items weg te halen of toe te voegen aan de shopping cart. Zit je al in de shopping cart maar ben je nog niet klaar met shoppen? No problem, de browser onthoudt jouw bestelling dus je kunt met een gerust hart terugkeren naar de shop voor meer goods.

Alle genoemde prijzen in de Stylenoot Webshop zijn incl. BTW

Betalen
Wanneer je je bestelling afrondt en akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden, kun je betalen met het online betalingssysteem iDeal. De transactiekosten zijn bij de verzendkosten inbegrepen. De betalingen worden verzorgd door Mollie Payments. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden, ontvang je je orderbevestiging en sturen wij jouw pakketje naar je toe.

Verzendkosten
Wij hanteren verzendkosten van €5,50. Bestel je voor een bedrag van boven de €100,-, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Levering
We streven ernaar om bestellingen de volgende werkdag te verzenden, maar houdt rekening met een levertijd van uiterlijk 4-5 werkdagen. We hebben minimaal 2 verzendmomenten per week, waardoor je pakketje altijd binnen deze termijn zal vallen. De verzending wordt verzorgd door Post NL.
Wij leveren momenteel enkel in Nederland.

Retourneren
Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan heb je 14 dagen de tijd om jouw pakketje te retourneren. Stuur een e-mail naar info@stylenoot.nl o.v.v. ‘retour’, dan helpen we je vanaf daar verder. Gelieve het retourproduct te retourneren in de oorspronkelijke verpakking.

Let op: wegens hygiënische redenen kunnen oorringetjes en oorknopjes niet worden geretourneerd. De paper goods (boeken, greeting cards, artworks en posters) nemen wij bij retour enkel in ontvangst wanneer deze onbeschadigd bij ons arriveren (dus zonder ezelsoren vlekken).

Klacht
Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 2 dagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen. Ook voor andere klachten mail je naar info@stylenoot.nl

Wholesale
Ben je fan van de postcards en wil je deze graag in jouw (online) winkel verkopen? Dat vinden we leuk! Mail naar info@stylenoot.nl zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Ook voor andere vragen en informatie over wholesale mail je naar info@stylenoot.nl.

Veel plezier met je bestelling!