Bestellen
Bestellen op de Stylenoot webshop is gemakkelijk. Je voegt de door jou gekozen producten toe aan je shopping cart. Wanneer je klaar bent met shoppen, klik je op check out, hier kun je je bestelling overzien, bevestigen en overgaan tot betaling.

Vóórdat de betaling plaatsvindt, is het altijd nog mogelijk om aantallen te veranderen, of items weg te halen of toe te voegen aan de shopping cart. Zit je al in de shopping cart maar ben je nog niet klaar met shoppen? No problem, de browser onthoudt jouw bestelling dus je kunt met een gerust hart terugkeren naar de shop voor meer goods.

Alle genoemde prijzen in de Stylenoot Webshop zijn incl. BTW

Betalen
Wanneer je je bestelling afrondt en akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden, kun je betalen met het online betalingssysteem iDeal. De transactiekosten zijn bij de verzendkosten inbegrepen. De betalingen worden verzorgd door Mollie Payments. Nadat de betaling heeft plaatsgevonden, ontvang je je orderbevestiging en sturen wij jouw pakketje naar je toe.

Verzendkosten
Wij hanteren verzendkosten van €5,50. Bestel je voor een bedrag van boven de €100,-, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Levering
We streven ernaar om bestellingen de volgende werkdag te verzenden, maar houdt rekening met een levertijd van uiterlijk 4-5 werkdagen. We hebben minimaal 2 verzendmomenten per week, waardoor je pakketje altijd binnen deze termijn zal vallen. De verzending wordt verzorgd door Post NL.
Wij leveren momenteel enkel in Nederland.

Retourneren
Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan heb je 14 dagen de tijd om jouw pakketje te retourneren. Stuur een e-mail naar info@stylenoot.nl o.v.v. ‘retour’, dan helpen we je vanaf daar verder. Gelieve het retourproduct te retourneren in de oorspronkelijke verpakking.

Let op: wegens hygiënische redenen kunnen oorringetjes en oorknopjes niet worden geretourneerd. De paper goods (boeken, greeting cards, artworks en posters) nemen wij bij retour enkel in ontvangst wanneer deze onbeschadigd bij ons arriveren (dus zonder ezelsoren vlekken).

Klacht
Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 2 dagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen. Ook voor andere klachten mail je naar info@stylenoot.nl

Sieraden
Bij alle sieraden is het belangrijk zorgvuldig met het product om te gaan. Sieraden met een gold plating kunnen op den duur hun gouden kleur verliezen waardoor het onderliggende (zilveren) materiaal zichtbaar wordt. Het beste is om je gold plated sieraden te allen tijde af te doen bij slapen, douchen en zwemmen. De plating beschadigt sneller wanneer deze in aanmerking komt met water, zeep, alcohol, parfum en bodylotion. Stylenoot en de sieradenleveranciers zijn niet aansprakelijk voor de verkleuring van gold plated sieraden.

Skincare & geuren
De skincare en geurproducten (zoals handcrèmes, parfumolie, geurkaarsen, amberblokjes) zijn enkel geschikt voor het oorspronkelijke doel: het verfrissen in huis of op de oppervlakte van de huid. Deze producten zijn niet geschikt voor oraal gebruik. Voorkom te allen tijde dat deze producten worden ingenomen. Stylenoot en de leveranciers van skincare en geuren zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van inname van deze producten.

Copyright
Op alle getoonde beelden, teksten, projecten en andere content op www.stylenoot.nl berust auteursrecht. Alle content is gemaakt en geschreven door Marjolein Meulendijks en Emma Peijnenburg en is eigendom van Stylenoot, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan content te kopiëren of gebruiken voor eigen gebruik, zowel voor persoonlijke als commerciële doeleinden. Mocht het gewenst zijn een of meerdere beelden en/of teksten te gebruiken, dan dient te allen tijde toestemming te worden gevraagd aan Stylenoot middels info@stylenoot.nl.