Image

Ik ben Marjolein, en sinds jaar en dag schrijf, stileer en creëer ik. Dat doe ik met liefde voor product, materiaal en kleur en een geoefend oog voor detail. Natuur, reizen en geschiedenis vormen mijn grootste bron van inspiratie. Ik geloof in de schoonheid van het kleine, en in de kracht van natuurlijke imperfectie.

Ik hou van het verzamelen van al en ieder dat bijzonder is. Fraai in esthetiek, maakproces en achtergrondverhaal. Iets met een ziel, dat wekt mijn interesse. Ik heb een grote waardering voor handgemaakt, duurzaam gemaakt. En met liefde. Dat is immers waar het leven om draait.

Mijn stijl is warm, handgemaakt en edgy, met een klassieke hang naar het verleden en met een cheerful, eigentijdse knipoog. Ik werk het liefst met harmonieuze kleurenpaletten en natuurlijke materialen.

En wat ik doe? Ik verzorg styling produkties, maak content en ontwikkel creatieve concepten. Ik geef grafisch vorm, maak (handmade) illustraties en lettering, huisstijlontwerp, postcards, geboortekaartjes en invites.

Daarnaast werk ik met liefde aan Stylenoot, waarvoor ik schrijf, moois maak en moois voor jullie verzamel.

Let’s live the little things.