Personal Stories, Stories

Tijd voor een update

First of all, I’ve been busy. Ik kondigde -nu alweer een tijdje geleden- aan dat er een en ander zou gaan veranderen. Zo ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met het creëren van onwijs leuke content en het opzetten van de Shop of Wonders. Ook ging ik naar Marokko om rust, culturele drukte, kleurexplosies, sobere woestijnen en dansende watervallen te mogen ervaren. En couscous. Lots of it. Natuurlijk werd er ook gewerkt en ben ik voor jullie op zoek gegaan naar de mooiste Moroccan goods voor de webshop en de markten. En oh ja, het beginnetje aan Stylenoot Produkties is ook gemaakt. Enfin, niet stil gezeten dus. Daarover later meer.

Ik vertelde ook dat ik voortaan in de Nederlandse pen zou kruipen. De reacties waren wisselend, maar veelal positief. Mijn drijfveer achter dit nieuwigheidje is simpel. Van jongs af aan schrijf ik, van dagboek tot sonnet. Soms Nederlands, soms Engels. Engels klinkt vaak mooier en gevoeliger en ik zal dan ook zeker Engelse minitekstjes door het Hollands blijven mixen. Maar in het Nederlands schrijf ik vlotter, meer beschrijvend en kan ik mij vaktechnisch ook net wat beter uitdrukken. Hierdoor kan ik vaker en beter voor jullie gaan schrijven. Bovendien denk ik dat mijn lezer zich sneller met een onderwerp kan identificeren wanneer de taal dichterbij hem of haar staat. So there you have it, Stylenoot goes Dutch. For now, want wie weet wat de tijd ons leert.

XO

P.S. Staat 3 juli al in jullie agenda? Dan staat Stylenoot namelijk op de Streekmarkt in Utrecht!
Morgen post ik een agenda met de komende events.

Photo | Stylenoot Produkties & Emma Peijnenburg