Personal Stories, Stories

Happy Easter & hi again!

Dat we even van de radar waren: yes, we know. Dat Stylenoot ‘een beetje’ achterloopt: I am aware. Maar daar heb ik een -vind ik zelf- best wel prima reden voor. De afgelopen maanden heb ik me bezig gehouden met de opstart van een eigen boutique in Utrecht. Een real-life cabinet of curiosities. Een verzameling van mooie, kleinschalige merken, ontwerpers en items uit allerlei landen. Van Marokko tot Italië en van Engeland tot ons eigen Amsterdam. Van sieraad tot mok, van notebook tot parfum en van porselein tot postcard. Fijne cadeaus, spul waar je blij van wordt. Dat was het idee, en dat is gelukt. Naast de opstart van de boutique hebben allerlei andere leuke klussen mij beziggehouden. Tijdrovend was het wel, dus Stylenoot was even ietsje minder. Maar we zijn terug, en dat zijn we meer dan ooit tevoren. Ik beloof jullie heel veel nieuwe artikelen (te beginnen met eentje over de boutique, naturellement) én Stylenoot krijgt er een nieuwe tak van sport bij. Benieuwd? Ik ook. Excited? Très!

Voor nu wens ik jullie allen een very happy Easter! XO